Lekker zwemmen in het zwembad!

16-03 06-59

Zwembad De Fuut in Reeuwijk (geopend van april tot en met augustus) is een mooi openluchtzwembad waar zowel voor jong en oud altijd genoeg te doen is! De Fuut beschikt over een peuterbad, een recreatiebad en een 25-meterbad. Daarnaast kun je heerlijk zonnen, uitrusten of een balletje trappen op het grote en mooie ligveld. Is het een warme zomerdag en heb je zin in een ijsje of een koud drankje? Ook hapjes en drankjes kun je kopen bij het zwembad.Wij streven naar een zwembad waar zowel jong als oud het naar hun zin heeft. Voor ons is een zwembad meer dan alleen een plons maken in het water. Zo zien wij het zwembad ook als sociale plek en een plek waar je met plezier in beweging kunt zijn. Samen met een team van vrijwilligers streven we en doen we er alles aan om het zwembad zo leuk mogelijk te maken!
Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en activiteiten: https://www.zwembaddefuut.nl/

Recreatiebad Buitenabd

Sportcentrum de Kuil te Bodegraven (binnen- en buitenbad)  wordt intensief gebruikt voor het recreatief zwemmen en door diverse zwem- en sportverenigingen. Tevens worden er ook zwemlessen gegeven volgens het zwem ABC. Wij zijn de komende vier jaar in het bezit van de Licentie Zwem-ABC. Voor ouders en kinderen is het met deze licentie helder waar een zwemlesaanbieder aantoonbaar moet voldoen. Het buitenseizoen is geopend in de periode van mei tot september. Sportcentrum De Kuil beschikt in het zomerseizoen over een 50 meter wedstrijdbad met drie springplanken, 25 meter instructiebad en een spartelbad voor de allerkleinsten. 
Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en activiteiten: www.sbab.nl

 

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page