B&B De Klaas Hoeve

Bed & Breakfast De Klaas Hoeve is gevestigd in de oude deel van de boerderij, gelegen in het groene hart, vlakbij de stad Gouda.

De weilanden rondom de boerderij zijn van Staatsbosbeheer en hebben de status vogeltjesland. Dit houdt in dat er tot eind Mei niet gemaaid mag worden. Hierdoor is er een grote diversiteit aan weidevogels. Na Mei wordt er gemaaid en mogen de koeien er in.

Er is rondom de boerderij ruime mogelijkheid tot wandelen, fietsen, zwemmen in open water en op 150 m. is er een recreatie gebied. Hier is ook een gedeelte gereserveerd voor naturisme. B&B de Klaas Hoeve biedt fietsen aan voor € 7,50 per dag.

Het treinstation ligt op 3 km. In de omtrek zijn meerdere restaurants, waarvan de dichtstbijzijnde op ca 2 km.

Mogelijkheid tot gebruik van de barbecue is er ook.

Bezoek op hun website voor meer informatie

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

B&B De Klaas Hoeve
  • Twaalfmorgen 39
  • 2811 ND Reeuwijk
  • 06 - 53914771
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk