Camperplaats Reeuwijk

Camperplaats Reeuwijk bevindt zich op een rustige, mooie locatie. De locatie is geschikt voor alle soorten campers en beschikt over voorzieningen die nodig zijn voor verblijf. Denk hierbij aan zowel sanitaire- als stroomvoorzieningen. Voor een compleet overzicht van alle voorzieningen klik hier. Reserveer simpel en eenvoudig door op ‘reserveer direct’ te drukken.

Camperplaats Reeuwijk beschikt over 10 camperplaatsen.

Wegens omstandigheden is Camperplaats Reeuwijk tijdelijk gesloten.

Camperplaats Reeuwijk

Contactgegevens

Camperplaats Reeuwijk
  • Oudeweg 1c
  • 2811 NM Reeuwijk
  • 06 - 54 75 75 16
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk