Eetcafé De Spijker

Eetcafé de Spijker is een plek voor iedereen. Even lekker een kopje koffie op het terras tijdens een fietstocht of juist even lunchen. Gezellig met vrienden aan de bar met een biertje en een portie bitterballen. Eindelijk weer eens bijkletsen met je beste vriendin onder het genot van een wijntje. De Spijker biedt het allemaal. De kaart is klein maar fijn. Van appelgebak tot lunch en diner. Op de kaart staan veel bewuste producten. Eieren van scharrelkippen van een plaatselijke pluimveehouder. Schnitzel en saté met een beter leven keurmerk en al het rundvlees is 100% biologisch. De bierkaart biedt een basis assortiment aan speciaal bieren. Naast de bierkaart is er altijd een regionaal en eventueel seizoensgebonden biertje te verkrijgen. Naast eten en drinken kun je in de Spijker ook biljarten en darten.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Eetcafé De Spijker
  • De Bree 38
  • 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 0348 - 50 63 98
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk