Eetgelegenheid Kobalt

De gevarieerde kaart biedt een uitgebreide keuze voor je diner. Je bent er ook altijd welkom om even gezellig een kop koffie te drinken of aan de bar te zitten. Als je een zakelijke bespreking hebt of tussen de meetings door nog iets op de computer wilt voorbereiden kun je de WIFI gebruiken.

Naast het restaurant is er ook een gezellige zaal, waar je met een gezelschap tot ongeveer 18 personen kunt genieten van een koffietafel, brunch (op afspraak en vanaf 10 personen), koud/warm buffet, gourmetten enz. Wil je met vrienden bijpraten, klaverjassen, of bridgen onder het genot van een hapje en drankje of je vergadering in een ontspannen, besloten sfeer houden? Dit is allemaal mogelijk!

 

Op de kaart

Contactgegevens

Eetgelegenheid Kobalt
  • Nutspassage 1
  • 2411 AD Bodegraven
  • 0172 - 61 24 76
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk