Ernstige verkeershinder op de snelweg A12

Zoals jullie wellicht weten, verwacht Rijkswaterstaat van 27 september tot 7 oktober 2021 zeer ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Utrecht richting Den Haag tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk.

Voor meer informatie: wegwerkzaamheden A12. Dit heeft ongetwijfeld gevolgen voor de bereikbaarheid. Jullie gasten kunnen er wellicht hinder van ondervinden.

Onder aanvoering van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben de gemeenten Krimpenerwaard, Alphen aan den Rijn, Woerden, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk hun zorgen kenbaar gemaakt bij Rijkswaterstaat over de gevolgen van de aangekondigde negendaagse afsluiting van de A12, zie Regio staat op tegen gebrekkige voorbereiding Rijkwaterstaat | Gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Bel of mail gerust als er vragen zijn.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk