Expositie in Groene Hart Huys

Kunst kijken in het Groene Hart is weer de moeite waard. Deze periode zijn er 3 kunstenaars die zeker een bezoekje waard zijn:

Nelleke Walbeek bekend van haar koeienschilderijen. Naast de felgekleure doeken hangen er nu een aantal schilderijen van oude koeien in ingetogen kleuren.

Ook zijn er doeken te bewonderen van kunstschilder Coby Schot. Haar portretten zijn van hoog niveau, waarin kracht en kwetsbaarheid zijn terugkerende elementen zijn. Onlangs genomineerd voor de portretprijs 2023!

Corrie van de Veer(beeldhouwer) haalt inspiratie uit de natuur en creëert uit harde steensoorten  aaibare beelden die beweging  en vrijheid uitstralen.

Opening expositie zaterdag 4 november 16.30 uur in aanwezigheid van de kunstenaars.

Openingstijden Het Groene Harthuys:
Dinsdag:10.00-16.30 uur | Wo, do en vr:13.00-16.30 uur | Zaterdag:10.00-16.30

Groene Hart Huys

Contactgegevens

Expositie in Groene Hart Huys
  • Bouwsteeg 6
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk