Expositie in Hoek 29

Vanaf heden te zien in Hoek29 een kleurrijke expositie met drie gastexposanten. Hieronder vind u meer informatie over de kunstenaars. De expositie kunt u bezichtigen tot en met 1 maart 2020. Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw.

 

Studio Glashelder – Elise Neve

De Bodegraafse Elise Neve maakt onder de naam Studio Glashelder staande objecten, schalen en sieraden van glas. De objecten worden door middel van glasfusen met Bullseye glas gemaakt in een kleine studio aan huis. Door haar achtergrond als neuropsycholoog is Elise geinteresseerd in zintuigelijke informatieverwerking en kenmerkt haar werk zich door veel kleur, textuur en gelaagdheid.

(Foto: schaal, glas)

 

Michiel Deylius 

Michiel werkt sinds 2002 als zelfstandig beeldhouwer/letterhakker/vormgever in steen. Hij is gespecialiseerd in het hakken en vormgeven van letters en tekst in steen, zowel voor vrij werk als voor zelfontworpen grafmonumenten. Zijn autonome werk kent ook een abstracte lijn, die een tegenhanger vormt voor het strakke letterwerk; in dit werk is met name de huid van het beeld belangrijk, waarbij hij ook metalen en zout gebruikt.

(Foto: Steen)

 

Elly Kern

Elly Kern schildert modern figuratief /abstract maar ook hele realistische portretten van mens en dier.

Inmiddels heeft Elly vele exposities in binnen en buitenland op haar naam staan.

(Foto: 2 vrouwen, schilderij)

Contactgegevens Hoek 29

Contactgegevens

Expositie in Hoek 29
  • Markstraat 29 (openingstijden: dinsdag 10:00 - 14:00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur)
  • 2411 BE Bodegraven
  • 06 - 24 60 04 08
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk