Fietsroute Rondom de Reeuwijkse Plassen (36 km)

De fietsroute Rondom de Reeuwijkse Plassen brengt je langs alle natuur- en cultuurhistorische hoogtepunten van hartje Groene Hart. Van de wijdse uitzichten over de Plassen tot het militaire verleden van Fort Wierickerschans. En van de Heemtuin Goudse Hout, de prachtige ode aan het historische veenweidelandschap, tot de bekende St. Janskerk van Gouda. Fiets huren? Dat kan op station Gouda.

Startpunt: Station Gouda
Lengte: 36 km
Duur: 3,5 uur
Route: Klik hier

 

Startpunt: Station Gouda

Contactgegevens

Fietsroute Rondom de Reeuwijkse Plassen (36 km)
  • Stationsplein 11
  • 2801 AM Gouda
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk