High Tea op de Reeuwijkse Plassen

Je gaat aan de slag in de Patisserie van Femke en Sander. Zij ontvangen je met koffie, thee en uiteraard wat lekkers uit eigen bakkerij. Daarna start je met het maken van heerlijke high tea hapjes. Er is een combinatie van diverse typisch Engelse recepten, maar ook leuke eigentijdse recepten. Je gaat onder andere aan de slag met scones met clotted cream, amandel vruchten cakejes die verschillend worden afgewerkt, sandwiches, geitenkaas schuitjes, chocolade triffle, lemon curd koekjes, appelsleetjes en nog een aantal andere recepten. Tijdens de workshop wordt een drankje geserveerd. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Vervolgens neem je de zelfgemaakte high tea mee in de bok (open motorboot) voor een vaartocht over de Reeuwijkse Plassen. Tijdens de vaartocht krijg je de mooiste plekken van het gebied te zien. De schipper vertelt bijzonderheden over de natuur en over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Je gaat voor anker in de luwte van een eiland om te genieten van al het lekkers en moois om je heen. Ook is er een mogelijkheid om de high tea bij Patissiers Femke en Sander te nuttigen.

  • Workshop: 2,5 uur
    Varen: 2 uur
    Totale tijdsduur: 5 uur
  • Boeken: klik hier

Op de kaart

Contactgegevens

High Tea op de Reeuwijkse Plassen
  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 50 37 07
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk