High Tea op de Reeuwijkse Plassen

Je gaat aan de slag in de Patisserie van Femke en Sander. Zij ontvangen je met koffie, thee en uiteraard wat lekkers uit eigen bakkerij. Daarna start je met het maken van heerlijke high tea hapjes. Er is een combinatie van diverse typisch Engelse recepten, maar ook leuke eigentijdse recepten. Je gaat onder andere aan de slag met scones met clotted cream, amandel vruchten cakejes die verschillend worden afgewerkt, sandwiches, geitenkaas schuitjes, chocolade triffle, lemon curd koekjes, appelsleetjes en nog een aantal andere recepten. Tijdens de workshop wordt een drankje geserveerd. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Vervolgens neem je de zelfgemaakte high tea mee in de bok (open motorboot) voor een vaartocht over de Reeuwijkse Plassen. Tijdens de vaartocht krijg je de mooiste plekken van het gebied te zien. De schipper vertelt bijzonderheden over de natuur en over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Je gaat voor anker in de luwte van een eiland om te genieten van al het lekkers en moois om je heen. Ook is er een mogelijkheid om de high tea bij Patissiers Femke en Sander te nuttigen.


  • Workshop: 2,5 uur
    Varen: 2 uur
    Totale tijdsduur: 5 uur
  • Boeken: klik hier

Op de kaart

Contactgegevens

High Tea op de Reeuwijkse Plassen
  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 50 37 07
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk