Houseboot de Gloria

Slapen in heerlijke bedden, ’s ochtends een duik nemen vanaf je eigen terras of het zwemdek, koffie drinken op je privédek, genieten van het prachtige uitzicht, koken in de fijne keuken, vanuit de hangmat genieten van de avondzon…dat is een verblijf op de Gloria.

Stel, je wilt er even helemaal uit. Romantisch samen, met vrienden of met het hele gezin. Onthaasten, er even tussen uit, tijd nemen voor jezelf of elkaar, herinneringen maken, je wentelen in comfort en luxe… dan is de houseboat de Gloria iets voor jou. Een verblijf op het water is speciaal en biedt voor elk wat wils: borrelen op het dek, zwemmen, watersporten, vissen. De Gloria is gelegen in de Oude Rijn waar gezwommen kan worden. Geniet van de ondergaande zon vanuit de hangmat of een Fatboy zitzak.
Even geen mooi weer? De verwarming bereikt elke ruimte en indien nodig zorgt de houtkachel voor extra warmte en romantiek. Het star watching roof zorgt voor een buitenbeleving…ook binnen.

De Houseboat is gedurende je verblijf volledig voor jezelf. Varen met de Gloria is niet toegestaan. Je kunt zelf inchecken met een sleutelkastje waarna je kunt genieten van je verblijf. Op de boot is een handleiding beschikbaar en informatie over de omgeving.

Bereikbaarheid
De Gloria is gelegen in de Oude Rijn op 5 tot 10 minuten afstand van het centrum van Bodegraven. Gratis parkeren kan vlakbij. Snel gen makkelijk bereikbaar op enkele minuten afstand van de A12.

 

Meer informatie over contact, prijzen en reserveren: ga naar de site / stuur een mail/  of bel naar 06 373 943 16

Houseboot de Gloria

Contactgegevens

Houseboot de Gloria
  • Ligplaats Oude Rijn
  • Bodegraven
  • 06 - 373 943 16
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk