Plassentocht

Reederij De IJssel verzorgt van 6 juni tot september 2021 elke zondag 2x een Plassentocht met de westlander Jan Compagnie vanaf Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk. De Plassentocht duurt ongeveer 1,5 uur. Het maximum aantal personen (nu in coronatijd) is 10. De kosten zijn € 10,- p.p. en voor kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn de kosten € 5,- p.p. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.  De vertrektijden zijn: 11:00 uur en 13:30 uur.

Plassentocht

Contactgegevens

Plassentocht
  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 – 235 110
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk