Recreatiewoning Aqua Villa

Voor een verblijf van drie of meerdere nachten is de recreatiewoning Aqua Villa een geweldige locatie. Luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien zoals; vloerverwarming, een volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers en airco. De recreatiewoning is gebouwd als houtskeletwoning en volledig geïsoleerd in de winter is het hier ook comfortabel verblijven.
Aqua Villa staat op privé grond van ongeveer 400 m2 en heeft een eigen steiger waar eventueel uw eigen (rubber) boot kan worden aangelegd. De kreek heeft een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse plassen.

In de directe omgeving vindt men leuke strandjes, fietsroutes en restaurant ’t Vaantje is op loopafstand.

Meer informatie vindt u op de website.

Op de kaart

Contactgegevens

Recreatiewoning Aqua Villa
  • Korssendijk 32 9
  • 2811 HK Reeuwijk
  • 06 - 22496433
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk