Restaurant Bonita

Bonita Bodegraven is een Frans georiënteerde keuken met invloeden vanuit de Oosterse keuken. Zij werken met eerlijke en seizoensgebonden producten.

De gastvrouw is Anita van Weenen en zij kan niet wachten om haar gasten te verwennen! De chef-kok is Darryl van Rosengarten en zit al 10 jaar in het vak.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Bonita
  • Nutspassage 1
  • 2411 AD Bodegraven
  • 0172 - 612 476
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk