Vrienden van de Hoeck

Het bruin-/feestcafé van Bodegraven, gelegen midden in het centrum, het gehele jaar elke dag geopend vanaf 15:00. Je kunt er terecht voor een gezellig praatje met een goed glas wijn, een heerlijk kop koffie of een perfect getapt biertje. Volg alle live-sportwedstrijden op het grote scherm, zing mee met een spontane karaoke of doe een spelletje mee aan de bar. Kwaliteit, service en gezelligheid staan altijd centraal.

Op vrijdag (17+) en zaterdag (18+) is Vrienden van de Hoeck de bar-dancing en uitgaansgelegenheid van Bodegraven. Met livemuziek van DJ’s, Bands en artiesten maken ze van elk weekend een feest! Legitimatie verplicht | NIX18

In de zomer kun je lekker zitten op het terras dat plek biedt aan meer dan 35 gasten voor een kleine hap of een verkoelend drankje.

Ook catering, bedrijfsborrel, verjaardag of feest ben je hier aan het juiste adres. Het afhuren van het café behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Vrienden van de Hoeck

Contactgegevens

Vrienden van de Hoeck
  • Van Tolstraat 2
  • 2411 BR Bodegraven
  • 06 - 42 25 32 22
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk