Wegwerkzaamheden Plassengebied

Het Plassengebied is met de oude landweggetjes op slappe veengrond van nature een kwetsbaar gebied, waar daling van de bodem en de wegen zeer gangbaar is. Komende periode is er daarom werk aan de weg. Fietsers en wandelaars kunnen hiervan wat hinder ondervinden bij hun fiets- of wandelrondje in het Plassengebied.

Planning en bereikbaarheid

6 – 23 april |Nieuwenbroeksedijk afgesloten
tot en met 23 april | Lecksdijk incidenteel kortstondig geblokkeerd
26 april – 20 mei | Lecksdijk afgesloten
tweede helft april | Hortemanskade gedurende twee dagen afgesloten

Ter plekke wordt met borden de omleidingsroute aangegeven.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk