Zilversmeden & Wetland rondvaart met gids

Ga mee op een vaartocht van circa 1,5 uur over de plassen en zoek onder leiding van een gids van Watersnip naar fraaie vormen en ontwerpen in de natuur. Vervolgens ga je hiermee aan de slag om te komen tot een bijzonder natuursieraad. Stap zo in de traditie van Jugendstil en Art nouveau. In deze stijlperiode van 1890 en 1914 werden veel vogels en planten verbeeld in aardewerk, glas en sieraden.

Tijdens de workshop edelsmeden ga je samen met de edelsmid aan de slag. Dit vindt plaats in het atelier of de locatie van de Watersnip. Bij mooi weer op het terras aan het water! Je kunt kiezen voor het maken van een zilveren ring, hanger, broche of oorbellen die je geheel in eigen stijl maakt. Tijdens het zagen, vijlen, slijpen, buigen, hameren en polijsten krijg je interessante informatie over dit mooie vak. Aan het einde van de workshop heb je een zeer persoonlijk en uniek sieraad dat een mooie herinnering zal zijn aan deze dag in de natuur.

Boeken van dit arrangement (vanaf 6 personen) kan telefonisch via Uniek Sieraad op 06 – 19 61 09 79 of de Watersnip op 0182 – 39 54 60.

 

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk