VVV Bodegraven Reeuwijk

Leuke dingen doen in Bodegraven-Reeuwijk? Ga langs bij het VVV kantoor waar je alle informatie vindt voor jouw dagje uit met familie, vrienden of je bedrijf. Het VVV kantoor in Bodegraven is het informatiepunt voor inwoners en toeristen. Routekaarten voor een leuke wandeltocht, vaartocht of fietstocht, informatie over de omgeving, dorpen en steden en bijzondere bezienswaardigheden in de buurt. Ook voor brochures, gidsen en foldermateriaal kan je hier terecht. En wellicht vind je er een mooi aandenken voor thuis in de cadeaushop!

Houd je van fietsen en wandelen in de natuur of ga je graag het water op? Ben je een liefhebber van veel groen, water en het Nederlandse polderlandschap? Welkom in Bodegraven-Reeuwijk, hier vind je dat allemaal. In het hart van het Groene Hart.

Midden in het centrum van Bodegraven vind je ons samen met Het Kaas Museum onder één dak gevestigd. Je bent van harte welkom om lekker rond te neuzen in onze winkel of voor een rondleiding in het kaasmuseum van Bodegraven.

Natuurlijk denken we graag met je mee. We kennen veel organisaties in de omgeving en zijn goed in staat om mooie arrangementen samen te stellen, afgestemd op jouw wensen.

vvv kantoor in bodegraven

Contact en route

Wil je het VVV kantoor in Bodegraven-Reeuwijk bezoeken? Dan nodigen we je van harte uit.

VVV Bodegraven Reeuwijk
Marktstraat 1, 2411 BE Bodegraven | 085- 0703 470

plan jouw route

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 – 16:00
woensdag 10:00 – 16:00
donderdag gesloten
vrijdag 10:00 – 16:00
zaterdag 10:00 – 16:00
zondag gesloten

Toerisme in het Groene Hart

Toerisme blijft ontzettend belangrijk voor onze mooie dorpen in het Groene Hart. Om onze gemeente interessant te houden voor toeristen willen we iedereen zo goed en compleet mogelijk informeren. Fietsen, wandelen, uit eten, kunst en historie, er is nu eenmaal heel veel te doen. De meeste mensen van buitenaf zullen online op zoek gaan naar VVV Bodegraven en VVV Reeuwijk. Informatie over dagjes uit, lokaal of regionaal een museum bezoeken en kennismaken met lokale kenmerken van de dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Allemaal te vinden bij ons VVV kantoor.

Weet jij waar de letters VVV voor staan?

VVV is een afkorting van de in 1885 opgerichte Vereniging voor Vreemdelingenverkeer. Binnen deze Nederlandse organisatie werken plaatselijke of regionale recreatiebedrijven en -instanties samen. Doel is om meer toeristen naar de omgeving te krijgen, dus vind je bij VVV informatie over alles wat er te doen is in de regio.

Recreatie in Bodegraven Reeuwijk

Kies je voor recreëren in Bodegraven Reeuwijk, dan kies je voor groen, rust, ruimte en de lekkerste streekproducten. Prachtig uitgestrekte polderlandschappen en waterrijke natuurgebieden, dat is waar onze regio om bekend staat. Hier, middenin het Groene Hart, kun je onthaasten in de natuur en even helemaal los komen van de alledaagse drukte. Recreatie in Bodegraven Reeuwijk is ook populair door sportieve activiteiten als fietsen, wandelen, kamperen, varen en watersporten. Back to basic genieten met je gezin of een groep vrienden en je dag afsluiten met een lekker hapje eten in de buurt. Genieten hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Waar ben jij naar op zoek?

Alle informatie en tips over recreatie en toerisme vind je bij VVV Bodegraven-Reeuwijk. Bijvoorbeeld toeristische informatie over Bodegraven, toeristische informatie over Reeuwijk, recreatietips in Bodegraven-Reeuwijk. Online zoeken naar de leukste dagjes uit, genieten in de natuur, een lange wandeltocht maken of een nieuwe fietsroute uitproberen. Verblijf je in onze omgeving, dan geeft ons VVV kantoor je graag advies om er lekker op uit te gaan.

Tentoonstellingen & exposities

Bezoek een museum in Bodegraven of Reeuwijk

Molens

Commissies & stichtingen

Wandelen, fietsen & tours

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk