Zilversmeden & Wetland rondvaart met gids

 15171179_914294882006057_357165407186255401_n[2] IMG_0618
Zilversmeden & Wetland rondvaart met gids

De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars. Tijdens een vaartocht over de plassen zoeken de deelnemers o.l.v. een gids van Watersnip naar fraaie vormen en ontwerpen. Vervolgens gaan we met deze vormen aan de slag om te komen tot een bijzonder natuursieraad. Daarmee staan wij in de traditie van Jugendstil en Art nouveau. In deze stijlperiode van 1890 en 1914 werden veel vogels en planten verbeeld in aardewerk, glas en sieraden. 

Wij gaan dit sieraad maken op een niveau dat voor iedereen haalbaar is, dit mag natuurlijk in uw eigen stijl. U kunt kiezen voor het maken van een zilveren ring, hanger of broche. Tijdens de workshop edelsmeden gaat u  samen met de edelsmid aan de slag. U krijgt interessante informatie over dit mooie vak, maar u mag ook zelf zagen, vijlen, slijpen, buigen, hameren, polijsten etc. Aan het einde van de workshop heeft u een zeer persoonlijk en uniek sieraad dat een mooie herinnering zal zijn aan deze dag in de natuur.

Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen. Omdat de kosten voor de Wetlandtocht of Rondvaart per groep zijn vastgesteld en de workshop Zilversmeden een bedrag per persoon betreft, is er geen arrangementenbedrag vastgesteld. Hieronder treft u de informatie over de kosten aan.
 
Watersnip
Wij bereken de volgende kosten voor het varen:
–          Wetlandvaartocht, 1 ½ uur, groep t/m 15 personen : € 250,- . 
–          Rondvaart over de plassen, 1 uur, groep t/m 15 personen: € 225,-.
Het varen naar de locatie is hierbij inbegrepen. Er is een mogelijkheid om te lunchen in de boot. U kunt dit bij boeken kenbaar maken. De kosten voor de lunch zijn niet inbegrepen.

Uniek Sieraad
Prijs workshop: € 55.- p.p. Deelnemers kunnen kiezen voor het maken van een zilveren ring, hanger, broche of oorbellen.
De workshop vindt plaats in ons atelier of op de locatie van de Watersnip. Bij mooi weer kunnen we dit op het terras aan het water verzorgen.

Voor het boeken van dit arrangement kunt u telefonisch contact opnemen met Uniek Sieraad op 06-19610979 of met de Watersnip op 0182-395 460.

Voor meer informatie over Uniek Sieraad: www.unieksieraad.nl
Voor meer informatie over Watersnip: www.watersnip.info

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page