Avonturenroute Reeuwijkse Hout

Wandelen, klimmen, klauteren, het kan allemaal op de avonturenroute in de Reeuwijkse Hout. De route is ongeveer 2 km lang in een natuurlijke omgeving en heeft elf speelgelegenheden, zoals een trekpont en een blotenvoetenpad. De speelroute is een initiatief van Landal Greenpark Reeuwijkse Plassen en Groenalliantie en geschikt voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Kom verkennen, beleven en spelen!

Om de route nog leuker te maken, zijn samen met stichting Buurtsportcoach Reeuwijk Bodegraven verschillende opdrachten bedacht. Deze opdrachten zijn op bordjes langs de route geplaatst.

Start van de route is naast restaurant Mercatu (achter de afvalbakken), bij de parkeerplaats.

Kijk hier voor meer informatie en klik hier voor de plattegrond.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Avonturenroute Reeuwijkse Hout
  • Startpunt: Reeuwijkse Hout
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk