Plons in de plas

Lekker zwemmen, spelen in het zand of een bommetje vanaf de steiger, het kan in de Surfplas en de Elfhoeven!

Surfplas

Een recreatieplas met speel- en ligweide. Hier is het `s zomers goed toeven. Het zwemgedeelte is afgeschermd en geschikt voor kleine kinderen. Een ideale plek voor dagrecreatie! Toiletten, douches en EHBO zijn aanwezig op het strand. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een ruime fietsenstalling. (Tip: stel navigatie in op Reeuwijksehoutwal 4, 2811 NW Reeuwijk). Zin in een ijsje of patatje? Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout ligt direct aan het strand en bij mooi weer tussen 1 april en 1 oktober kun je ook aan de zijkant van het restaurant terecht voor eten, drinken en ijs. Bij het aangrenzende park Landal De Reewijkse Plassen zijn ook diverse horecagelegendheden en kun je bij de Sup & Watershop waterspeelgoed en dergelijke kopen.

Elfhoeven

De zwemlocatie Elfhoeven ligt in de gelijknamige plas in het noordoostelijke deel bij de zogenoemde “Elfhoevenstrook”. De ligweide is ruim en er zijn toiletten aanwezig. Via de zwemsteigers kun je zo een bommetje maken! Via de trappetjes klim je zo weer uit het water. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig bij Korssendijk en Notaris d’Aumerielaan. De hond mag mee, maar moet wel aan de lijn, let op de bebording. Geregeld staat er een ijscokar en op loopafstand kun je lekker eten en drinken bij Restaurant ’t Vaantje.

Klik hier voor actuele informatie over de kwaliteit van het zwemwater.

Op de kaart

Contactgegevens

Plons in de plas
  • Surfplas en Elhoeven
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk