Ontdek de mooiste fietsroutes in en rond Bodegraven en Reeuwijk. Op de fiets zie je alles van het Groene Hart en dat is puur genieten. De natuur geeft je rust en energie tegelijk. Na een lange fietstocht kun je heerlijk relaxen op één van de vele terrassen. De beste routes voor op de fiets kun je vinden op de website van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk.
Wil je een fiets huren? Huur dan een fiets bij een fietsverhuur bedrijf in Bodegraven of Reeuwijk of op een van de andere locaties, zoals bij een restaurant of fietsenwinkel in de buurt.
We geven je tips om onderweg te genieten van een lekkere kop koffie, lunch of borrel.

Tijdelijke Afvalpunten (TAP) | Openbare toiletten

Van april tot en met september zijn er op een aantal locaties in het Reeuwijkse Plassengebied TAP’s (tijdelijke afvalpunten) gerealiseerd. Bij een TAP vind je een openbaar toilet en afvalbak en in enkele gevallen een dispenser met afvalzakjes.

Overige informatie

 

De mooiste routes

Fietsverhuur en oplaadpunten

Verhuur E-chopper

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

La vie est extrêmement belle ici! Dans notre commune, vous trouverez calme et espace. Autour de nous l’agitation de la Randstad, mais une fois dans nos villages vous trouverez le calme de la campagne.

Bodegraven-Reeuwijk offre de nombreuses possibilités de loisirs, d’agréables rues commerçantes et d’excellents établissements de restauration. Nos villages ont leur propre caractère. Vivre ensemble, c’est encore vivre ensemble ici. Il rentre ici tous les jours.