De Reeuwijkse Plassen is een populair gebied om te varen, te surfen of te suppen. Suppen is een sportieve activiteit op het water en wordt steeds populairder. Reeuwijk staat bekend om het plassengebied dat je kunt ontdekken met een boot. Je kunt een fluisterboot huren in Reeuwijk bij Café Bistro ’t Wapen, restaurant ’t Vaantje en de Sup & Watershop (ook kano’s en sup). Er zijn ook mogelijkheden voor vaartochten of een zeiltocht.

Op het water beleef je de natuur heel intens. De rust geeft je een relaxt gevoel. Het kabbelende water en de wind door je haren laten je helemaal ontspannen. Op de Reeuwijkse Plassen lijkt het wel of je in een andere wereld bent. En ook onder water valt er veel te beleven en dat kun je ontdekken bij het onderwaterduikpark.

Wil je gaan zwemmen met het hele gezin of met een groep vrienden? Dan kun je gebruikmaken van de zwembaden in Bodegraven of Reeuwijk, waar je binnen en buiten kunt spelen met de kinderen. Er is ook een overdekt zwembad met een peuterbad voor de kleintjes. Of neem een duik in de Surfplas, de recreatieplas aan de Reeuwijkse Houtwal. Aan de Elfhoevenstrook, Reeuwijk, ligt zwemlocatie Elfhoeven.

Zwemwaterkwaliteit
Klik hier voor meer informatie over de zwemwaterkwaliteit.

 

Volop waterpret

Bootverhuur

Check het weer

Schijnt de zon? Het beste weer voor watersporten in de regio Bodegraven of Reeuwijk check je op Weeronline.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

La vie est extrêmement belle ici! Dans notre commune, vous trouverez calme et espace. Autour de nous l’agitation de la Randstad, mais une fois dans nos villages vous trouverez le calme de la campagne.

Bodegraven-Reeuwijk offre de nombreuses possibilités de loisirs, d’agréables rues commerçantes et d’excellents établissements de restauration. Nos villages ont leur propre caractère. Vivre ensemble, c’est encore vivre ensemble ici. Il rentre ici tous les jours.