B&B Logeren aan de Rijn

Bed & Breakfast Logeren aan de Rijn beschikt over twee sfeervolle logeervertrekken met elk een eigen badkamer en een eigen entree. Het balkon in het appartement geeft een weids uitzicht over de Oude Rijn. Gasten kunnen gratis gebruik maken van fietsen om de omgeving te verkennen.

 

Op de kaart

Contactgegevens

B&B Logeren aan de Rijn
  • Weijland 48
  • 2415 BC Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 06 - 25 20 09 34
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk