Organiseer jij een activiteit voor een groep vrienden of collega´s, een weekend weg met familie, een vriendinnenweekend of een vrijgezellenfeest? In de omgeving van Bodegraven of Reeuwijk vind je leuke activiteiten voor groepen. Ga met z´n allen op ontdekkingsreis in de prachtige natuurgebieden met sportieve activiteiten. Een dag op het water, een boot huren op de Reeuwijkse Plassen, suppen of surfen, wandeltocht met gids of een culinaire fietsroute door de polder. Een actieve dag sluit je gezellig af bij een van de restaurants in Bodegraven en Reeuwijk.
Activiteiten voor groepen vind je in het Groene Hart, midden in de natuur en centraal gelegen tussen de grote steden in de Randstad. Lol hebben en ontspannen, genieten van sport en spel, op het water of op het land en een hapje eten met elkaar. Restaurants in Bodegraven, Reeuwijk en Nieuwerbrug bieden leuke groepsarrangementen. Je kunt dineren voor een all-in prijs, a la carte diners of kiezen voor een zomers BBQ menu. Maak de activiteit voor jouw groep of familie compleet met een overnachting bij Landal De Reeuwijkse Plassen, het Gr8 hotel of één van de vele Bed & Breakfast locaties.
Ontdek Bodegraven-Reeuwijk, de natuur, de cultuur en historie, de gezelligheid en het heerlijke eten in onze lokale cafés en restaurants. Wees welkom en geniet!

Op de website van de ondernemer lees je met welke maatregelen en richtlijnen je rekening dient te houden.

zoveel keuze

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Life here is exceptionally beautiful! You will find peace and space in our municipality. Around us the bustle of the Randstad, but once in our villages you will find the tranquility of the countryside. Bodegraven-Reeuwijk has many recreational opportunities, pleasant shopping streets and excellent restaurants. Our villages have their own character. Living together still has its true meaning here. It is coming home every day.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk