Boerderij Buitenland

Welkom op Boerderij BuitenLand, sinds 1870 in Nieuwerbrug aan den Rijn, midden in het Groene Hart.

Eten, drinken en elkaar ontmoeten in een informele sfeer in de koeienstal van onze boerderij uit 1870. In de zomer relaxen in de tuin of onder de hooiberg. Puur en lekker eten met verse ingrediënten van het seizoen; zoveel mogelijk uit de eigen moestuin en verder van de beste en leukste leveranciers uit de streek.

Iets met elkaar te vieren of te bespreken? Geen zin in zo’n restaurant of zalencentrum? Maar wel in lekker eten en ouderwetsche gastvrijheid? Dan ben je bij Boerderij BuitenLand aan het juiste adres.

Boerderij BuitenLand

Contactgegevens

Boerderij Buitenland
  • Korte Waarder 19
  • 2415 AS Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 0348 - 445 077
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk