Dorpentocht Special

Geniet van een mooie route met de loopfiets* door het Groene Hart en aansluitend van een heerlijk diner! Je start om 13:00 uur bij de Groene Hart Loopfietsen en je maakt een mooie grote ronde in de omgeving. Rond 17:00 uur wordt je verwacht in restaurant Happz voor een heerlijk 3-gangen diner inclusief drankjes (bier, wijn, fris).

*De loopfietsen zijn niet te huur in de maanden november, december en januari.

Op de kaart

Contactgegevens

Dorpentocht Special
  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 39 43 21
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk