Hoek29

Hoek29 is een art galerie waar zowel vaste kunst als wisselende exposities te zien zijn. De vaste exposanten zijn Ap Quist, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw. Daarnaast worden in Hoek29 workshops en schilderlessen gegeven.

Let op: i.v.m. maatregelen vanwege coronavirus zijn de openingstijden aangepast. Zie de site voor meer informatie.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Hoek29
  • Willemstraat 53
  • 2411 CP Bodegraven
  • 06 - 15 26 39 57
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk