Kwalitaria Bodegraven Centrum

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid
De producten van Kwalitaria zijn net even anders en daardoor bijzonder lekker. Je kunt heerlijk genieten van de (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Bij veel locaties kan je ook online bestellen en laten bezorgen. Wel zo makkelijk!

(H)eerlijke producten
Smaak staat bij Kwalitaria voorop. Daarbij verliezen zij duurzaamheid niet uit het oog. Wat dacht je bijvoorbeeld van de heerlijke burgers, gemaakt met puur Hollands MRIJ-rundvlees en belegd met verse toppings geserveerd op biologische broodjes van Hollands graan? Bij Kwalitaria vind je ook plofkipvrije snacks. Dat is pas écht genieten!

Voor elk wat wils 
Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria. In hun brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; zij hebben voor elk wat wils.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kwalitaria Bodegraven Centrum
  • Marktstraat 15a
  • 2411 BE Bodegraven
  • 0172 - 727172
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk