Kaas Museum en kaasboerderij De Graaf

Kaasboerderij De Graaf

Een op en top familiebedrijf sinds 1928 en inmiddels gerund door de derde generatie. De melkkoeien leveren de grondstof voor de Goudse boerenkaas, die daar al ruim 50 jaar gemaakt wordt. De boerenkaas is te koop in de boerderijwinkel. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een leuke dag, waarbij je boerderijbeleving kan combineren met kaas proeven. Tijdens het arrangement krijg je een rondleiding door de kaasmakerij, de opslag en de boerderijwinkel. Natuurlijk kijk je ook bij de kippen en in de koeienstal.

Kijk voor meer informatie op hun website.

Het Kaas Museum Bodegraven

In het Kaas Museum kom je aan de hand van honderden voorwerpen, foto’s en oude documenten alles te weten over het maken van boerenkaas. Via filmpjes wordt een levensecht beeld gegeven van de kaasmakerij en wat daarmee verband houdt. Zo krijg je een beeld van de melkwinning, de boterbereiding, de kaasmarkt, de kaashandel en de kaasopslag. Het Kaas Museum Bodegraven biedt in samenwerking met Kaasboerderij de Graaf een aantrekkelijk arrangement aan voor groepen van 6 tot 20 personen. Het arrangement combineert een bezoek aan een kaasboerderij met een bezoek aan het museum.

Groepen zijn via telefonische reservering welkom.

Kijk voor meer informatie op hun website.

 

Op de kaart

Kontakt

Kaas Museum en kaasboerderij De Graaf
  • Buitenkerk 56
  • 2411 PC Bodegraven
  • 0172 - 61 47 04
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

„Außergewöhnlich“ beschreibt unsere Dörfer in Bodegraven-Reeuwijk sehr gut. Hier finden Sie Ruhe und Weite in einer wunderschönen Natur mit viel Grün und Wasser. Es sind die schönsten Orte, um sich mit der ganzen Familie zu erholen und in Gruppen aktiv zu sein. Das Grüne Herz ist einer der schönsten Orte in den Niederlanden. Hier können Sie ein langes Wochenende oder einen Urlaub im Nachbarland genießen.

In Bodegraven-Reeuwijk gibt es viele Möglichkeiten zur Freizeit-Gestaltung: Wander- und Fahrrad-Routen, Museums-Besuche, Einkaufsbummel, essen gehen oder einen geselligen Abend verbringen. Hier finden Sie schöne Geschäfte, gemütliche Cafés und ausgezeichnete Restaurants. Genießen Sie regionale Produkte vom Bauernhof oder einen Bio-High Tea. Jedes Dorf hat seine eigene Geschichte und seinen eigenen Charakter. Die Stimmung ist gut und die Menschen sind freundlich. Fühlen Sie sich willkommen!

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk