Tips wandelroutes door de polder

Houd je van wandelen in de natuur? Ben je een liefhebber van veel groen, water en het Nederlandse polderlandschap? Recreatie in Bodegraven-Reeuwijk is genieten en ontdekken. Je vindt de mooiste plekjes langs onder andere de Oude Rijn, de Limes, de Reeuwijkse Plassen en De Meije, maar ook tijdens de dorpswandeling door Bodegraven.

Wandelen in Bodegraven en Reeuwijk

Er zijn heel veel leuke wandelroutes die je kunt afleggen in de omgeving van Bodegraven of Reeuwijk. Onderweg kom je gezellige restaurants tegen, waar je kunt uitrusten met een kop koffie, een lunch of een drankje.

Wandelen in het Groene Hart is een activiteit voor iedereen; voor jong en oud, families, groepen en natuurliefhebbers. Veel verschillende vogelsoorten hebben een broedplaats in de stiltegebieden. Daar vind je rust, water en veel groen.

Routes voor een leuke wandeltocht

Je kunt wandelen in Bodegraven-Reeuwijk onder begeleiding van een gids of je loopt je eigen rondje. Tijdens het wandelen kun je genieten van een prachtige natuur en waar je de rust en ruimte voelt. Op de route liggen leuke plaatsen om te bezoeken, zoals museum De Koffietuin in Nieuwerbrug, het Streekmuseum Reeuwijk, het Kaasmuseum in Bodegraven en het Limes park.

 

Overige informatie

 

 

Op pad

Check het weer

Blijft het droog? Het beste weer om te wandelen in de regio Bodegraven of Reeuwijk check je op Weeronline.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Das Leben ist hier außergewöhnlich schön! In unserer Gemeinde finden Sie Ruhe und Weite. Um uns herum herrscht der Trubel der Randstad, aber in unseren Dörfern finden Sie die Ruhe des Landlebens. Bodegraven-Reeuwijk hat ein großes Angebot an Freizeitaktivitäten, gemütliche Einkaufsstraßen und ausgezeichnete Gastronomiebetriebe. Unsere Dörfer haben ihren ganz eigenen Charakter. Zusammenleben bedeutet hier wirklich noch „zusammen leben“. Man fühlt sich hier einfach zu Hause.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk