Groepsuitjes in de regio

Tips voor groepsuitjes

Organiseer jij een activiteit voor een groep vrienden of collega´s, een weekend weg met familie, een vriendinnenweekend of een vrijgezellenfeest? Wij geven je tips voor groepsuitjes. In de omgeving van Bodegraven of Reeuwijk vind je leuke activiteiten voor groepen. Lekker actief, gezellig borrelen, een relaxed dagje op de fiets of wandeling met een culinaire tussenstops.

Sportieve activiteiten in Bodegraven Reeuwijk

Ga met z´n allen op ontdekkingsreis in de prachtige natuurgebieden met sportieve activiteiten. Een dag op het water, een boot huren op de Reeuwijkse Plassen, suppen of surfen, wandeltocht met gids of een culinaire fietsroute door de polder. Een actieve dag sluit je gezellig af bij een van de restaurants in Bodegraven en Reeuwijk.

Activiteiten voor groepen

In het Groene Hart vind je activiteiten voor groepen, midden in de natuur en centraal gelegen tussen de grote steden in de Randstad. Lol hebben en ontspannen, genieten van sport en spel, op het water of op het land en een hapje eten met elkaar. Restaurants in Bodegraven, Reeuwijk en Nieuwerbrug bieden leuke groepsarrangementen. Je kunt dineren voor een all-in prijs, a la carte diners of soms zelfs kiezen voor BBQ menu in de zomer of winter.

Groepsuitjes met overnachting

Maak de activiteit voor jouw groep of familie compleet met een overnachting bij Landal De Reeuwijkse Plassen, het Gr8 hotel of één van de vele Bed & Breakfast locaties. Ontdek Bodegraven-Reeuwijk, de natuur, de cultuur en historie, de gezelligheid en het heerlijke eten in onze lokale cafés en restaurants. Wees welkom en geniet!

Check het weer

Blijft het droog? Check het weer in de regio Bodegraven Reeuwijk op Weeronline.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk