Elektrisch loopfietsen en koken

Je start met een mooie tocht door het Groene Hart op de elektrische loopfiets. Onderweg haal je verschillende verse producten op die je later op de dag gebruikt bij de kookworkshop. De route start in de Tempel, richting Schouten’s Kruiden in Boskoop, de zorgboerderij Valkendam in Alphen aan de Rijn en kaasboerderij van familie De Graaf in Bodegraven. Nadat je de verschillende producten hebt opgehaald, wordt je uiterlijk 16.00 uur verwacht bij Het Kookstation in Bodegraven. Daar wordt je met veel enthousiasme begeleid om een 4-gangen diner te bereiden. Tijdens de kookworkshop geniet je niet alleen van het werken met verse topproducten, maar ervaar je ook de liefde voor het koken! Geniet van de zelfgemaakte gerechten en praat nog even na op de loopfiets terug naar het verhuurpunt.

Dit arrangement is onder andere zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of familiedagen. Liever met minder personen op stap en lekker aanschuiven na een mooie tocht? Dan kun je kiezen voor het high tea arrangement. Ook een eigen lunch bereiden behoort tot de mogelijkheden.

Graag vooraf boeken.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Elektrisch loopfietsen en koken
  • Stationsplein 1
  • 2411 EH Bodegraven
  • 085 - 48 70 331
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk