Elektrisch loopfietsen en koken

Je start met een mooie tocht door het Groene Hart op de elektrische loopfiets. Onderweg haal je verschillende verse producten op die je later op de dag gebruikt bij de kookworkshop. De route start in de Tempel, richting Schouten’s Kruiden in Boskoop, de zorgboerderij Valkendam in Alphen aan de Rijn en kaasboerderij van familie De Graaf in Bodegraven. Nadat je de verschillende producten hebt opgehaald, wordt je uiterlijk 16.00 uur verwacht bij Het Kookstation in Bodegraven. Daar wordt je met veel enthousiasme begeleid om een 4-gangen diner te bereiden. Tijdens de kookworkshop geniet je niet alleen van het werken met verse topproducten, maar ervaar je ook de liefde voor het koken! Geniet van de zelfgemaakte gerechten en praat nog even na op de loopfiets terug naar het verhuurpunt.

Dit arrangement is onder andere zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of familiedagen. Liever met minder personen op stap en lekker aanschuiven na een mooie tocht? Dan kun je kiezen voor het high tea arrangement. Ook een eigen lunch bereiden behoort tot de mogelijkheden.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Elektrisch loopfietsen en koken
  • Stationsplein 1
  • 2411 EH Bodegraven
  • 085 - 48 70 331
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk