Poldertocht-borrel-eten

Dit arrangement biedt 6 keuzes.

4 uur fietsen
GROENE HART BORREL
Je kan starten op elke gewenste tijd, en kom tussendoor of na afloop van de route bij restaurant Happz borrelen met een heerlijke borrelplank “Nieuwdorp” met verschillende soorten bittergarnituur, Hollandse kazen en worsten en 2 drankjes p.p. uit het Hollands assortiment. Dit arrangement is inclusief 4 uur huur van loopfietsen.

GROENE HART BORREL DELUXE
Start in de middag met een mooie route door het Groene Hart en sluit aan het einde af met een lekkere borrel. restaurant Happz serveert 4 drankjes uit het Hollands assortiment en serveert “De meter van Peter”: een plank met verschillende heerlijke borrelhapjes waaronder biefstukjes in Teriyaki, varkenshaasmedaillons met pepersaus, kipkluifjes, balletjes in ketjapsaus, empanadas, 3 soorten kroketjes en quiche.

GROENE HART LUNCH
Je start in de middag vanaf elke gewenste tijd en maakt een mooie grote ronde in de omgeving. Aan het einde van je route of tussendoor kom je bij restaurant Happz voor de lunch. Een trio van verschillende soorten minibroodjes (beleg zelf te kiezen) met daarbij 2 drankjes uit het Hollands assortiment.

GROENE HART DINER
Je start in de middag een mooie route in de omgeving en sluit de dag af bij restaurant Happz met een heerlijke 3-gangen proeverij. Dit arrangement is inclusief drankjes (bier, wijn, fris gedurende 2,5 uur). Dit arrangement is per 30 minuten uit te breiden met een extra drankarrangement.

2 uur fietsen (avond of groepen boven 10 personen overdag)
RONDJE REEUWIJK BORREL
Je huurt de loopfietsen* voor 2 uur en komt na afloop bij restaurant Happz. Zij serveren drankjes uit het Hollands assortiment (4 p.p.) en serveren “De meter van Peter”: een plank met verschillende heerlijke borrelhapjes waaronder biefstukjes in Teriyaki, varkenshaasmedaillons met pepersaus, kipkluifjes, balletjes inketjapsaus, empanadas, 3 soorten kroketjes en quiche.

RONDJE REEUWIJK LUNCH
Je start in de middag vanaf elke gewenste tijd. Aan het einde van je route of tussendoor komt je bij restaurant Happz voor de lunch*. Een trio van verschillende soorten minibroodjes (beleg zelf te kiezen) met daarbij 2 drankjes uit het Hollands assortiment per persoon.

*De loopfietsen zijn niet te huur in de maanden november, december en januari en in de winter wordt geen lunch aangeboden.

Op de kaart

Contactgegevens

Poldertocht-borrel-eten
  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 39 43 21
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk