Poldertocht-borrel

Dit arrangement biedt 3 keuzes.

Borrel deluxe

Je start om 13.00 uur bij Groene Hart Loopfietsen met een mooie route door het Groene Hart. Na afloop, vanaf 17.00 uur, geniet je in restaurant Happz van een borrel deluxe (2 uurs arrangement). Er worden drankjes uit het Hollands assortiment en “De meter van Peter” geserveerd: een plank met verschillende heerlijke borrelhapjes waaronder biefstukspiesjes, varkenshaaspiesjes, kipkluifjes, balletjes, calamaris, 3 soorten huisgemaakte kroketjes en quiche.

Borrel deluxe avond

Je start om 19.00 uur bij Groene Hart Loopfietsen met een mooie route door het Groene Hart. Na afloop, vanaf 21.00 uur, geniet je in restaurant Happz van een borrel deluxe (2 uurs arrangement). Er worden drankjes uit het Hollands assortiment en “De meter van Peter” geserveerd: een plank met verschillende heerlijke borrelhapjes waaronder biefstukspiesjes, varkenshaaspiesjes, kipkluifjes, balletjes, calamaris, 3 soorten huisgemaakte kroketjes en quiche.

Borrel avond

Je start om 19.00 uur bij Groene Hart Loopfietsen met een mooie route door het Groene Hart. Vanaf 21.00 uur serveren de medewerkers van Happz je in 1,5 uur drankjes uit het Hollands assortiment en 2 koude hapjes (borrelgarnituur varie) en 2 stuks warm bittergarnituur (keuze uit bitterballen, bami hapjes, kaashapjes en satéballetjes).

Op de kaart

Contactgegevens

Poldertocht-borrel
  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 39 43 21
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk