Wandelen in Bodegraven Reeuwijk

Wandelen in Bodegraven Reeuwijk

Tips wandelroutes door de polder

Houd je van wandelen in de natuur? Ben je een liefhebber van veel groen, water en het Nederlandse polderlandschap? Recreatie in Bodegraven-Reeuwijk is genieten en ontdekken. Je vindt de mooiste plekjes langs onder andere de Oude Rijn, de Limes, de Reeuwijkse Plassen en De Meije, maar ook tijdens de dorpswandeling door Bodegraven.

Wandelen in Bodegraven en Reeuwijk

Er zijn heel veel leuke wandelroutes die je kunt afleggen in de omgeving van Bodegraven of Reeuwijk. Onderweg kom je gezellige restaurants tegen, waar je kunt uitrusten met een kop koffie, een lunch of een drankje.

Wandelen in het Groene Hart is een activiteit voor iedereen; voor jong en oud, families, groepen en natuurliefhebbers. Veel verschillende vogelsoorten hebben een broedplaats in de stiltegebieden. Daar vind je rust, water en veel groen.

Routes voor een leuke wandeltocht

Je kunt wandelen in Bodegraven-Reeuwijk onder begeleiding van een gids of je loopt je eigen rondje. Tijdens het wandelen kun je genieten van een prachtige natuur en waar je de rust en ruimte voelt. Op de route liggen leuke plaatsen om te bezoeken, zoals museum De Koffietuin in Nieuwerbrug, het Streekmuseum Reeuwijk, het Kaasmuseum in Bodegraven en het Limes park.

 

 

 

 

Check het weer

Blijft het droog? Het beste weer om te wandelen in de regio Bodegraven of Reeuwijk check je op Weeronline.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk