Gids Buitengewoon Leven!

Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk – Ontdek de ruimte en de rust. Geniet, proef en beleef!

Nederland gaat door een buitengewoon zware tijd. Het Groene Hart van Holland is daar geen uitzondering op. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. De beste manier om er nu voor elkaar te zijn, is om de veiligheidsmaatregelen zoals door de overheid genomen, op te volgen. Maar er zullen ook andere tijden aanbreken. Met deze gids willen we je inspireren met al het moois dat onze prachtige dorpen te bieden hebben.

Om ons heen de drukte van de randstad, maar in onze dorpen vind je de rust van het platteland. Je vindt hier diverse recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden.
De lokale ondernemers staan klaar om je gastvrij te ontvangen. Je kennis te laten maken met de verschillende heerlijke smaken uit onze streek. Kom het zelf ervaren, wees van harte welkom!

We zien er ontzettend naar uit om je snel in Bodegraven-Reeuwijk te zien.

Link naar gids Buitengewoon Leven!

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

La vie est extrêmement belle ici! Dans notre commune, vous trouverez calme et espace. Autour de nous l’agitation de la Randstad, mais une fois dans nos villages vous trouverez le calme de la campagne.

Bodegraven-Reeuwijk offre de nombreuses possibilités de loisirs, d’agréables rues commerçantes et d’excellents établissements de restauration. Nos villages ont leur propre caractère. Vivre ensemble, c’est encore vivre ensemble ici. Il rentre ici tous les jours.