Gids Buitengewoon Leven!

Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk – Ontdek de ruimte en de rust. Geniet, proef en beleef!

Nederland gaat door een buitengewoon zware tijd. Het Groene Hart van Holland is daar geen uitzondering op. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. De beste manier om er nu voor elkaar te zijn, is om de veiligheidsmaatregelen zoals door de overheid genomen, op te volgen. Maar er zullen ook andere tijden aanbreken. Met deze gids willen we je inspireren met al het moois dat onze prachtige dorpen te bieden hebben.

Om ons heen de drukte van de randstad, maar in onze dorpen vind je de rust van het platteland. Je vindt hier diverse recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden.
De lokale ondernemers staan klaar om je gastvrij te ontvangen. Je kennis te laten maken met de verschillende heerlijke smaken uit onze streek. Kom het zelf ervaren, wees van harte welkom!

We zien er ontzettend naar uit om je snel in Bodegraven-Reeuwijk te zien.

Link naar gids Buitengewoon Leven!

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk