Sloepennetwerk

Sloepennetwerk is het alternatief voor de alom bekende wateralmanak waarmee je gemakkelijk en snel een boeiende vaarroute met de sloep kunt plannen. Het vaarnetwerk beslaat verschillende regio’s in Nederland en is sterk groeiend. Regelmatig komen er nieuwe knooppunten bij, zodat je steeds een nieuwe route kunt samenstellen om de verschillende schitterende wateren van Nederland te ontdekken. Hou de website van Sloepennetwerk dus in de gaten voor nieuwe routes.

Op de website en via de Sloepennetwerk app kun je eenvoudig je route uitstippelen. Hierbij kun je rekening houden met de lengte en duur van de tocht. Daarnaast wordt ook de doorvaarthoogte vermeld en rekening gehouden met de waterdieptes. Dit voorkomt oponthoud of lange wachttijden bij een te lage brug die open moet.

Om uw reis nog verder te veraangenamen zijn onze routes voorzien van verschillende horeca- en overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je ongestoord rondvaren, genieten en de vaartocht zo lang maken als je zelf wilt.

Ben je zelf niet in het bezit van een sloep, kano of ander vaartuig? Geen nood. Op de knooppuntenkaart zijn ook verhuurbedrijven te vinden, waar je een boot kunt huren.  In elke regio zijn verhuur, horeca, hotels of bed en breakfast locaties aanwezig. Zo ben je niet gebonden aan een provincie en kun je ook andere gebieden in Nederland te verkennen.

Sloepennetwerk

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk