Sloepennetwerk

Sloepennetwerk is het alternatief voor de alom bekende wateralmanak waarmee je gemakkelijk en snel een boeiende vaarroute met de sloep kunt plannen. Het vaarnetwerk beslaat verschillende regio’s in Nederland en is sterk groeiend. Regelmatig komen er nieuwe knooppunten bij, zodat je steeds een nieuwe route kunt samenstellen om de verschillende schitterende wateren van Nederland te ontdekken. Hou de website van Sloepennetwerk dus in de gaten voor nieuwe routes.

Op de website en via de Sloepennetwerk app kun je eenvoudig je route uitstippelen. Hierbij kun je rekening houden met de lengte en duur van de tocht. Daarnaast wordt ook de doorvaarthoogte vermeld en rekening gehouden met de waterdieptes. Dit voorkomt oponthoud of lange wachttijden bij een te lage brug die open moet.

Om uw reis nog verder te veraangenamen zijn onze routes voorzien van verschillende horeca- en overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je ongestoord rondvaren, genieten en de vaartocht zo lang maken als je zelf wilt.

Ben je zelf niet in het bezit van een sloep, kano of ander vaartuig? Geen nood. Op de knooppuntenkaart zijn ook verhuurbedrijven te vinden, waar je een boot kunt huren.  In elke regio zijn verhuur, horeca, hotels of bed en breakfast locaties aanwezig. Zo ben je niet gebonden aan een provincie en kun je ook andere gebieden in Nederland te verkennen.

Sloepennetwerk

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk