Vliegvisles

Ben je beginnend visser of wil je als ervaren visser je techniek(en) bijschaven? Volg dan een vliegviscursus van Fly Fishing Academy. Tijdens de vliegvislessen leer je de belangrijkste werptechnieken van het vliegvissen en daarnaast doe je veel kennis op over soorten vliegenhengels, vliegenlijnen en welke vliegen je in een specifieke situatie kunt gebruiken. Bekijk hier het cursusaanbod.

Op de kaart

Contactgegevens

Vliegvisles
  • Oukoopsedijk 13
  • 2811 NE Reeuwijk
  • 063 – 88 88 000
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk