De mooiste fietsroutes door het Groene Hart

Fietsverhuur en oplaadpunten

Verhuur E-chopper

Stap op de fiets

Ontdek hoe prachtig de natuur rond Bodegraven en Reeuwijk is met de mooiste fietsroutes. Stap op de fiets, want zo zie je alles van het Groene Hart en dat is puur genieten. De natuur geeft je rust en energie tegelijk. Na een lange fietstocht kun je heerlijk relaxen op één van de vele terrassen. De beste routes voor fietsers kun je vinden op de website van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk.

Fietsen huren in Bodegraven Reeuwijk

Wil je fietsen huren? Huur dan een fiets bij een fietsverhuur bedrijf in Bodegraven of Reeuwijk of op een van de andere locaties, zoals bij een restaurant of fietsenwinkel in de buurt. We geven je tips om onderweg te genieten van een lekkere kop koffie, lunch of borrel.

 

 

Check het weer

Blijft het droog? Het beste weer om te fietsen in de regio Bodegraven of Reeuwijk check je op Weeronline.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk