Oplaadpunten elektrische fietsen

Even een oplaadpauze nodig? Dat is geen probleem, want in Bodegraven-Reeuwijk zijn er diverse punten waar je je elektrische (loop)fiets of e-chopper kunt opladen. Kun jij ondertussen genieten van een welverdiende pauze.

Hier kun je je elektrische (loop)fiets of e-chopper gratis opladen:

Restaurant De Landerij, Zwarteweg 6 te Waddinxveen: 6 oplaadpunten

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout, Reeuwijkse Houtwal 4, Reeuwijk:  5 dubbele oplaadpunten

Eetcafé de Halve Maan, Hazenkade 20, Bodegraven/Meij: 6 oplaadpunten (je kunt binnen aangeven dat je stroom nodig hebt)

Café Bistro Het Wapen, Notaris d’Aumerielaan 17, Reeuwijk: 4 oplaadpunten

Restaurant ’t Zwaantje, Dammekant 48, Bodegraven

 

Op de kaart

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk