Schone van Boskoop (door Bodegraven – 51 km)

De Romeinen wisten het al: het Groene Hart is een aangename plek. Fiets mee langs plassen en boomkwekerijen, op zoek naar een fruitige tussenstop. Dat is gezond genieten…

De Schone van Boskoop neemt je mee langs de mooiste plekken door o.a. Boskoop en Bodegraven en laat je proeven van de heerlijkste gerechten. De fietsroute is van Happen & Trappen. Boeken van dit arrangement kan via hun site.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Schone van Boskoop (door Bodegraven – 51 km)
  • Schone van Boskoop (door Bodegraven) startpunt: Boskoop
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk