Buitengewoon: Verveners & Reeuwijkse Plassen fietsroute (20 km)

Deze route neemt je mee over verschillende dijken, geen echte, maar weggetjes met namen die eindigen op ‘dijk’.
Je komt langs prachtige plekken in het plassengebied, langs een insectenhotel en meerdere restaurants. Stap eens af en toe af en geniet van het mooie uitzicht.

Deze route is goed te fietsen met kinderen. Er zijn onderweg 2 restaurants waar even uitgerust kan worden, maar ook voert deze route je langs een aantal picknickplaatsen.

  • Startpunt: Landal De Reeuwijkse Plassen / TOP Reeuwijkse Hout
  • Lengte: 20 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Route: klik hier

 

 

 

 

Startpunt: Landal De Reeuwijkse Plassen / TOP Reeuwijkse Hout

Contactgegevens

Buitengewoon: Verveners & Reeuwijkse Plassen fietsroute (20 km)
  • Verlengde Breevaart 3
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk