Bootverhuur in Reeuwijk

Zoek je een bedrijf voor bootverhuur in Reeuwijk?
Je kunt een boot huren bij Sup en Watershop, café bistro ’t Wapen en restaurant ’t Vaantje.

Of kijk op deze website voor meer tips voor een boot huren in Reeuwijk. Varen op de Reeuwijkse plassen is een leuke activiteit voor iedereen. Een boot huren kan voor een middag, een weekend of langer.

Reeuwijk staat bekend als een mooi natuurgebied met veel water en groen. De Reeuwijkse Plassen zijn een trekpleister voor toeristen en vaarliefhebbers. Mensen met een eigen boot varen veel in Reeuwijk. Heb je geen boot of ben je toerist, dan kun je eenvoudig een boot huren bij een bootverhuur in Reeuwijk.

Varen op de Reeuwijkse Plassen

Varen in Reeuwijk is erg populair. De natuur van de Reeuwijkse Plassen is prachtig en tijdens het varen kun je genieten van veel groen en vogels. Ook heeft Reeuwijk verschillende restaurants met terras aan het water. Tijdens je vaartocht kun je je boot aanleggen bij de steiger van het restaurant om te genieten van een lunch, borrel of diner.

Een boot huren in Reeuwijk doe je bij een bootverhuur bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende boten, zoals een kano, roeiboot, sloep of fluisterboot. In de meeste gevallen heb je geen vaarbewijs nodig voor bootverhuur. Wel moet je ervaring hebben met varen, want op het water moet je natuurlijk voorzichtig zijn.

Bootverhuur in Reeuwijk

Ga je een weekend weg of heb je een korte vakantie gepland, kies dan voor varen op de Reeuwijkse Plassen. Een boot huren in Reeuwijk met familie of vrienden is een gezellige activiteit op het water. En na een lange dag varen kun je heerlijk uit eten bij een restaurant in Reeuwijk.

Recreatiegebied De Reeuwijkse Plassen hoort bij Reeuwijk en ligt in Zuid-Holland, tussen Bodegraven en Gouda. Reeuwijk is verdeeld in Reeuwijk-Dorp en Reeuwijk-Brug en biedt veel mogelijkheden voor recreatie en horeca. Ook kun je overnachten in Reeuwijk in een B&B of een hotel.

Huur jij binnenkort een boot in Reeuwijk? Dan weten wij zeker dat je 100% gaat genieten van een prachtige dag op het water.

Meer informatie voor recreatie in de omgeving van Bodegraven en Reeuwijk vind je op deze speciale recreatiewebsite van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk