Wakker worden met uitzicht over de polders of de Reeuwijkse Plassen. Overnachten in een waterwoning of in je eigen tent. Wie langer in Bodegraven-Reeuwijk wil verblijven heeft een ruime keuze. We hebben de diverse overnachtingsadressen op een rijtje gezet. Naast authentieke, gastvrije Bed & Breakfasts, campings in het groen en camperplaatsen kent onze gemeente mooie vakantiehuizen op Landal De Reeuwijkse Plassen. Voor bootliefhebbers is er een mogelijkheid tot overnachten in onze prachtige Rijnkadehaven. Kortom, keuze genoeg!

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk