Fietsroutes in Reeuwijk

Fietsroutes in Reeuwijk zijn een belangrijk onderdeel van de recreatie in de regio Bodegraven-Reeuwijk. In deze omgeving vind je prachtige natuurgebieden waar je met vrienden of familie een heerlijke dag kunt doorbrengen. Er zijn veel verschillende fietsroutes die je kunt vinden op deze recreatie website met tips voor recreatie in Bodegraven en Reeuwijk.

Fietsroutes in Reeuwijk

Buiten zijn is goed voor iedereen en daarom geven wij je graag buitengewoon leuke tips voor alle soorten recreatie in Reeuwijk. Fietsen in het Groene Hart kan overal, maar de Reeuwijkse Plassen zijn een echte publiekstrekker om langs te fietsen of overheen te varen. De rust en ruimte van het Groene Hart vind je in Reeuwijk.

Ontdek Reeuwijk op de fiets en stippel jouw fietsroute uit langs de dorpen in de omgeving. Vanuit Reeuwijk kun je verschillende fietsroutes volgen. De stad Gouda ligt dichtbij Reeuwijk en staat bekend om zijn kaasmarkt en stroopwafels. Gouda heeft een gezellig centrum met veel terrassen en leuke winkels.

Andere richtingen voor fietsen vanuit Reeuwijk zijn Bodegraven, Driebruggen, Waarder en Nieuwerbrug. Dit zijn dorpen die je kunt bezoeken, waar je oude ambachten kunt bekijken of lekker kunt uitrusten bij een van de vele restaurants of cafés.

Restaurants in Reeuwijk

Reeuwijk heeft veel horeca met leuke restaurants aan het water. Je kunt fietsen huren in Reeuwijk en leuke fietstochten maken. Recreatie in Reeuwijk is leuk voor het hele gezin. Aan de rand van Reeuwijk vind je Landal De Reeuwijkse Plassen waar je kunt overnachten in het weekend of geniet van een korte vakantie. Landal heeft een eigen restaurant en een binnenzwembad.

In Reeuwijk pak je makkelijk de fiets en ontdek je mooie natuurgebieden met veel water. Overnachten in Reeuwijk kan bij Landal de Reeuwijkse Plassen of bij een van de vele B&B’s. Een overzicht van alle Bed and Breakfast locaties in Reeuwijk vind je op deze website. Ook kun je fietsen huren bij een aantal B&B locaties.

Genieten van de mooiste fietsroutes door het Groene Hart doe je in Reeuwijk.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk