Wil je een dagje uit met de kids in Bodegraven en Reeuwijk? Dan kun je kiezen uit leuke activiteiten voor kinderen. Bezoek één van de vele speeltuinen, dieren kijken bij kinderboerderij De Oude Zustertuin in Bodegraven, naar het zwembad, met z’n allen naar de film of gewoon een spontane picknick in de natuur. Samen met de kinderen op ontdekkingsreis en leuke dingen doen. Een speurtocht lopen of op avontuur in het Reeuwijkse Hout.  Dat kan in Bodegraven-Reeuwijk. We hebben een paar goede tips voor je!

 

Wat ga je doen?

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk