Contactgegevens

Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk | Raadhuisplein 1 | 2411 BD Bodegraven
0172 – 522 522 | 06 – 24 27 16 17 | dorpspromotie@bodegraven-reeuwijk.nl

 

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Kijk op de website van de gemeente voor informatie over contactgegevens, burgerzaken, afvalinzameling, bestemmingsplannen en meer.

Vragen staat vrij!

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk (maximaal 3 werkdagen) contact met je op.

Over deze website

Proclaimer

De website Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk is ontwikkeld door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk en mede tot stand gekomen door samenwerking met bewoners en bedrijven. Wij doen er alles aan om alle informatie juist en actueel te houden. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend. Bepaalde verwijzingen op deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover wij geen controle hebben.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal op deze website is aangeleverd door professionele en amateur fotograven, onder andere Adriaan Verhoeven Fotografie, Robert Remers, Wouter Krom, Dieter Möckelmann, Jessica Jongman en Monika Heinsbroek. Het beeldmateriaal mag niet zonder onze toestemming worden gebruikt door derden. Mail voor toestemming naar dorpspromotie@bodegraven-reeuwijk.nl.

Wij danken iedereen voor de samenwerking!

 

 

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk