Contactgegevens

Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk | Raadhuisplein 1 | 2411 BD Bodegraven
0172 – 522 522 | [email protected]

Informatie over verhuur van boten vind je hier.

 

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Kijk op de website van de gemeente voor informatie over contactgegevens, burgerzaken, afvalinzameling, bestemmingsplannen en meer.

Vragen staat vrij!

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk (maximaal 3 werkdagen) contact met je op. Meldingen of verzoeken over zaken in de openbare ruimte kunnen via het formulier op de pagina van de gemeente ingediend worden.

Contactgegevens
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over deze website

Proclaimer

De website Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk is ontwikkeld door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk en mede tot stand gekomen door samenwerking met bewoners en bedrijven. Wij doen er alles aan om alle informatie juist en actueel te houden. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend. Bepaalde verwijzingen op deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover wij geen controle hebben.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal op deze website is aangeleverd door professionele en amateur fotograven, onder andere Adriaan Verhoeven Fotografie, Robert Remers, Wouter Krom, Dieter Möckelmann, Jessica Jongman en Monika Heinsbroek. Het beeldmateriaal mag niet zonder onze toestemming worden gebruikt door derden. Mail voor toestemming naar [email protected].

Wij danken iedereen voor de samenwerking!

 

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk