Bekijk de video

Het is buitengewoon genieten in Bodegraven-Reeuwijk

Vanuit de recreatie website Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk laten we je graag zien hoe mooi onze omgeving is. De prachtige natuur met veel water en groen bieden veel mogelijkheden voor een weekend weg of een korte vakantie in eigen land.

In het bovenstaande sfeerbeeld zijn de diverse bezienswaardigheden van de gemeente als de Reeuwijkse Plassen, het centrum van Bodegraven, verschillende sportvelden en de kaasboer te zien.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk