Fietsroutes in Bodegraven

Recreatie betekent lekker naar buiten, de omgeving verkennen, de mooiste fietsroutes uitstippelen, een flinke wandeling maken of een lekker stukje varen. De recreatiewebsite van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk geeft een uitgebreid overzicht van verschillende mogelijkheden voor recreatie, zoals de mooiste fietsroutes langs Bodegraven.

Verblijf je in de buurt van Bodegraven en ben je op zoek naar een fietsroute? Wij geven je een overzicht van fietsroutes door het Groene Hart. Je kunt kiezen om zelf een fietsroute af te leggen met een kaart of GPS. Ook zijn er georganiseerde fietstochten waaraan je kunt deelnemen.

Welke fietsroutes in Bodegraven kies jij?

Op je fiets voel je je vrij, want je kunt heerlijk genieten van de omgeving met uitgestrekte weilanden. Het Groene Hart zegt het eigenlijk al. Hier kun je genieten van groen, rust en ruimte.

Vanuit Bodegraven begin je een fietstocht richting De Meije, Reeuwijk, Nieuwerbrug of Driebruggen en Waarder. Deze dorpen horen allemaal bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Elk dorp heeft een eigen karakter met eigen specialiteiten. Het leuke van deze dorpen rondom Bodegraven en Reeuwijk is dat je er allerlei leuke dingen kunt zien. Een boerderij waar kaas wordt gemaakt, een brouwerij waar we ons eigen lokale bier brouwen of je bezoekt een streekmarkt waar je eerlijke producten kunt kopen.

Restaurants in Bodegraven

Op beleef je van alles, dus bekijk de leukste fietsroutes door Bodegraven. Je kunt onderweg heerlijk genieten op een terras bij een van de vele horecagelegenheden. Bodegraven en Reeuwijk hebben veel leuke restaurants en terrassen waar je op je gemak kunt gaan zitten voor een hapje en een drankje.

Kom ook genieten van de prachtige natuur en kies jouw fietsroute in Bodegraven. Blijf je overnachten in Bodegraven of Reeuwijk, dan heb je misschien je eigen fiets bij je. Je kunt ook altijd een fiets huren bij een van onze fietsenwinkels en fietsverhuur locaties.

Bodegraven nodigt je uit met de mooiste fietsroutes door het Groene Hart.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk